Поверителност

Tова е нашата политика за защита на личните данни:

Ние защитаваме личните данни на нашите клиенти и третираме по същия начин потребителите на този електронен магазин. Настоящата политика има за цел да обясни по какъв начин се обработва информацията за посетителите на сайта. Ако сте регистриран потребител, можем да използваме вашите лични данни единствено с цел по-качествено обслужване.

Важно!!! Като използвате този сайт вие се съгласявате всички лични данни, които ни предоставите, да бъдат обработвани за изброените по-долу цели.

Нормативна основа: 

Luxury Hair-nelly.com – стриктно спазва Закона за защита на личните данни  и неговите разпоредби, допъления и изменения. 

Вашите лични данни:

Сайтът ви дава възможност да ни предоставите ограничена информация за това как да се свържем с вас. Тази информация се съхранява в нашата база данни, за да можем да отговорим на ваше евентуално запитване или да ви изпратим закупените стоки на посочен от Вас адрес. Обработването на Вашите лични данни е в съответствие с изискванията на Наредбата за минималното ниво на технически и организационни мерки и допустимия вид защита на личните данни , съгласно чл.23 ал.5  

Колко дълго държим личните ви данни:

Ако оставите коментар, коментарът и неговите метаданни се запазват за неопределено време. Това е така, за да можем автоматично да разпознаваме и одобряваме последващи ваши коментарите, вместо да ги задържаме в опашката за одобряване.

Вашите права над личните ви данни:

Ако имате профил в този сайт или сте оставяли коментари в него, можете да поискате да получите файл, съдържащ всички данни, които съхраняваме за вас, включително и данни, които сте ни предоставили. Също така можете да поискате да заличим личните данни, които съхраняваме за вас. Това обаче не включва данни, които сме задължени да съхраняваме с административни цели, за нуждите на сигурността на сайта, или по закон.

Къде се изпращат данните ви:

Коментарите от посетителите могат да бъдат проверени чрез автоматична услуга за проверка за спам коментари.